fbpx

Work & Travel nu este doar un program de muncă temporară în SUA, ci o aventură de neuitat care îți poate schimba viața. Este o oportunitate unică de a explora o cultură nouă, de a câștiga bani, de a-ți face prieteni din toată lumea și de a te dezvolta personal.

Experiența Work & Travel: mai mult decât un job

Pe lângă beneficiile financiare evidente, Work & Travel îți oferă șansa de a:

  • Călători și explora: Descoperă frumusețea Americii, de la metropole vibrante la parcuri naționale uimitoare.
  • Dezvoltă-ți abilitățile: Învață o nouă limbă, dobândește abilități interpersonale și crește-ți încrederea în sine.
  • Cunoaște oameni: Creează prietenii de neuitat cu studenți din toată lumea.
  • Experimentează cultura americană: Participă la evenimente locale, degustă mâncăruri tradiționale și trăiește stilul de viață american.

Povești din programul Work & Travel:

O vară legendară cu Work & Travel: Lacul Tahoe și multe altele!

„Cel mai surprinzător lucru a fost Lacul Tahoe și zona din jur. Sunt foarte mândră de alegerea pe care am făcut-o să merg acolo. Recomand cu siguranță programul Work & Travel pentru că te schimbă ca persoană și te ajută pe tine, tânăr student, să te dezvolți. În plus, poți cunoaște o mulțime de culturi diferite și să vizitezi o mulțime de locuri minunate din SUA. Cel mai bun aspect al jobului a fost că am avut ocazia să lucrez cu o echipă mare. Vara mea în SUA a însemnat mult pentru mine, motiv pentru care am decis să revin!” #varaalegendară – Pit Anamaria

O vară legendară cu Work & Travel: Oameni minunați, locuri de vis!

Experiența americană a unui student:

„Ceea ce m-a surprins cel mai mult în SUA a fost diversitatea culturală, amabilitatea și atitudinea prietenoasă a oamenilor pe care i-am întâlnit, precum și toate obiectivele turistice pe care le-am vizitat și pe care le știam anterior doar din televizor. Lacul Tahoe este o zonă superbă, iar experiența de muncă m-a ajutat să îmi îmbunătățesc nivelul de engleză și abilitățile de customer service. Am crescut enorm după experiența mea Work & Travel, mai mult ca oricare dintre activitățile mele anterioare! #verealegendare” – Stef Cristian

Work & Travel: o oportunitate pentru toți

Indiferent de domeniul de studii sau de interesele tale, Work & Travel are ceva de oferit pentru tine. Există o varietate de joburi disponibile, de la cele în domeniul HoReCa la cele de îngrijire a copiilor sau de monitor la tabere de vară.

Pentru a participa la programul Work & Travel, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

  • Să fii student la zi, la o universitate de stat sau particulară acreditată de Ministerul Educației; sunt acceptati si studentii la masterat sau doctorat.
  • Să ai o situatie scoalara relativ buna
  • Să ai un nivel de engleză conversațional 
  • Sa iti doresti o vara memorabila

Echipa Work Profiler te poate ajuta să te înscrii în programul Work & Travel și să îți găsești un job potrivit.

Contactează-ne astăzi și fă primul pas spre aventura vieții tale!