Despre noi

Odata cu primii studenti Work and Travel beneficiari ai serviciilor noastre, la inceputul anilor 2000, s-a simtit si nevoia unei agentii fondata de fosti participanti Work and Travel, oameni pentru care bucuria de a-si ajuta prietenii si colegii sa ‘guste’ din experienta schimbului cultural cu SUA este mai importanta decat beneficiile materiale.

Desi a evoluat intr-o companie cu sedii in toate marile centre universitare, principiile Work Profiler au ramas aceleasi: suntem aici sa te ajutam de-a lungul unei experience care iti va marca studentia! Toti oamenii pe care ii vei intalni la Work Profiler iti vor spune, din propria experienta, care este cea mai buna optiune, adaptata la dorintele tale.

Te vom sfatui atat pentru Work, cat si pentru Travel; te vom pune in contact cu fosti participanti Work and Travel care au experimentat deja zona in care vrei sa mergi si care te pot sfatui care sunt cele mai bune si economice metode de adaptare la cultura SUA.

La sfarsitul verii, ne dorim ca Work and Travel sa fie pentru tine o experienta de viata, o experienta de care sa-ti aduci aminte tot timpul cu placere!

 

despre-work-profiler