Despre noi

Despre noi work profiler

Odata cu primii beneficiari ai serviciilor noastre, la inceputul anilor 2000, s-a simtit nevoia unei agentii fondata de fosti participanti. Pentru care bucuria de a-si ajuta prietenii si colegii sa ‘guste’ din aceasta experienta, este mai importanta decat beneficiile materiale.

De ce Work Profiler?
Desi a evoluat intr-o companie cu sedii in toate marile centre universitare, principiile Work Profiler au ramas aceleasi. Suntem aici sa te ajutam de-a lungul unei experience care iti va marca studentia! Toti oamenii pe care ii vei intalni la Work Profiler iti vor spune, din propria experienta, care este cea mai buna optiune, adaptata la dorintele tale.

Te vom sfatui atat pentru Work, cat si pentru Travel. Te vom pune in contact cu fosti participanti care au experimentat deja zona in care vrei sa mergi. Tot ei te pot sfatui care sunt cele mai bune si economice metode de adaptare la cultura SUA.

La sfarsitul verii, ne dorim ca Work and Travel sa fie pentru tine o experienta de viata,  de care sa-ti aduci aminte tot timpul cu placere!

 

despre noi work profiler